Estateplan

Bel (0118) 640 915

Ons Team

Alex de Bakker

Alex de Bakker, oprichter en eigenaar van EstatePlan. Zijn brede kennis en ervaring in de financiële wereld ligt aan de basis van het bedrijf. Advies op maat en de klant staat altijd centraal, dat is zijn motto. EstatePlan heeft een vergunning van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). EstatePlan houdt kantoor aan de Dam 77 in Middelburg.

 

mandy

Mandy Vorstenbosch

Mandy werkt sinds 2012 bij EstatePlan en heeft ruime ervaring in de financiële dienstverlening  en houdt zich bezig met commerciële en administratieve werkzaamheden op het gebied van hypotheken, verzekeringen en echtscheidingen. Ze is in het bezit van het WFT-diploma Hypothecair Krediet en adviseur inkomensverzekeringen en is bewindvoerder.

 

Patricia Heijt

Patricia is bij EstatePlan werkzaam als financieel adviseur. Zij adviseert op het gebied van hypotheken en verzekeringen . Ze heeft ruime ervaring in de financiële dienstverlening en is in bezit van WFT diploma’s Hypothecair krediet en Vermogen en schade verzekeringen particulier.

 

Kim Dekker

Kim werkt  2017 bij EstatePlan als Commercieel Medewerker. Ze  houdt zich bezig met ondersteunende commerciële en administratieve werkzaamheden op het gebied van hypotheken, verzekeringen  Zij is in het bezit van het basis diploma in de financiële dienstverlening WFT basis.