Estateplan

Bel (0118) 640 915

Ons Team

Alex de Bakker

Alex de Bakker

Alex is de oprichter en eigenaar van EstatePlan. Zijn brede kennis en ervaring in de financiële wereld ligt aan de basis van het bedrijf. Advies op maat en de klant staat altijd centraal, dat is zijn motto.

 

Ellen Krijger

Ellen Krijger

Medevennoot en financieel adviseur. Ellen heeft veel ervaring op het gebied van hypotheek, lijfrente en pensioenadvies. Verder hecht ze veel waarde aan persoonlijk contact met haar klanten. Zowel aan particuliere als zakelijke klanten geeft ze op een breed terrein advies. Ellen is in het bezit van de WFT diploma’s hypothecair krediet, pensioen, inkomen, schadeverzekeringen particulieren en zakelijk.

 

 

José van Olst

José is Commercieel Medewerkster en adviseur schadeverzekeringen voor particulieren. Ze houdt zich bezig met ondersteunende commerciële en administratieve werkzaamheden op het gebied van hypotheken en verzekeringen. José is in het bezit van de WFT diploma’s Hypothecair Krediet, Vermogen, Inkomen, Consumptief Krediet en Schadeverzekeringen particulier en zakelijk.

 

 

Wil Bussink

Wil Bussink

Wil is financieel adviseur en helpt je graag verder op het gebied van hypotheken, verzekeringen of lijfrentes. Ze heeft veel ervaring in ons vak. Ze is in bezit van de Wft diploma’s Hypothecair Krediet en Vermogen en WFT schadeverzekeringen particulier en zakelijk.