Estateplan

Bel (0118) 640 915

Ons Team

Alex de Bakker

Alex is de oprichter en eigenaar van EstatePlan. Zijn brede kennis en ervaring in de financiële wereld ligt aan de basis van het bedrijf. Advies op maat en de klant staat altijd centraal, dat is zijn motto.

 

Patricia Heijt

Patricia is financieel adviseur. Zij adviseert op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Ze heeft ruime ervaring in de financiële dienstverlening en is in bezit van de Wft diploma’s Hypothecair Krediet en Vermogen en schadeverzekeringen particulier.

 

Mandy Vorstenbosch

Mandy heeft ruime ervaring in de financiële dienstverlening  en houdt zich bezig met commerciële en administratieve werkzaamheden op het gebied van hypotheken, verzekeringen en echtscheidingen. Tevens is zij adviseur inkomensverzekeringen en bewindvoerder. Mandy is in het bezit van het Wft-diploma Hypothecair Krediet en inkomensverzekeringen.

 

Kim Dekker

Kim is Commercieel Medewerker en adviseur schadeverzekeringen voor particulieren. Ze  houdt zich bezig met ondersteunende commerciële en administratieve werkzaamheden op het gebied van hypotheken en verzekeringen.  Kim is in het bezit van het diploma schadeverzekeringen particulier.