Estateplan

Bel (0118) 640 915

Ons Team

Alex de Bakker

Alex is de oprichter en eigenaar van EstatePlan. Zijn brede kennis en ervaring in de financiële wereld ligt aan de basis van het bedrijf. Advies op maat en de klant staat altijd centraal, dat is zijn motto.

 

Patricia Heijt

Patricia is financieel adviseur. Zij adviseert op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Ze heeft ruime ervaring in de financiële dienstverlening en is in bezit van de Wft diploma’s Hypothecair Krediet en Vermogen en schadeverzekeringen particulier.

 

Kim Dekker

Kim is Commercieel Medewerker en adviseur schadeverzekeringen voor particulieren. Ze  houdt zich bezig met ondersteunende commerciële en administratieve werkzaamheden op het gebied van hypotheken en verzekeringen.  Kim is in het bezit van het diploma schadeverzekeringen particulier.

 

 

Wil Bussink

Wil Bussink

Wil is financieel adviseur en helpt je graag verder op het gebied van hypotheken, verzekeringen of lijfrentes. Ze heeft veel ervaring in ons vak. Ze is in bezit van de Wft diploma’s Hypothecair Krediet en Vermogen en WFT schadeverzekeringen particulier en zakelijk.