Estateplan

Bel (0118) 640 915

Ons Team

Alex de Bakker

Alex is de oprichter en eigenaar van EstatePlan. Zijn brede kennis en ervaring in de financiële wereld ligt aan de basis van het bedrijf. Advies op maat en de klant staat altijd centraal, dat is zijn motto.

 

Patricia Heijt

Patricia is financieel adviseur. Zij adviseert op het gebied van hypotheken en verzekeringen. Ze heeft ruime ervaring in de financiële dienstverlening en is in bezit van de Wft diploma’s Hypothecair Krediet en Vermogen en schadeverzekeringen particulier.

 

Kim Dekker

Kim is Commercieel Medewerker en adviseur schadeverzekeringen voor particulieren. Ze  houdt zich bezig met ondersteunende commerciële en administratieve werkzaamheden op het gebied van hypotheken en verzekeringen.  Kim is in het bezit van het diploma schadeverzekeringen particulier.

 

 

Anneloes Martin

Anneloes Martin

Anneloes is hypotheekondersteuner en verzekeringsadviseur. Ze houdt zich bezig met ondersteuning van commercieel administratief werk en bij het verstrekken van hypotheken. Ook adviseert ze bij het afsluiten van verzekeringen. Anneloes is in bezit van het Wft-diploma schadeverzekeringen zakelijk en particulier