Estateplan

Bel (0118) 640 915

Klanten

Reviews door advieskeuze.nl
Ontdek wat klanten over ons schrijven op de onafhankelijke vergelijkings-
site advieskeuze.nl (onderdeel van de Consumentenbond)

 

Een greep uit de reviews:

Deskundig!

Zeer deskundig en erg prettig mee samen te werken. Goed te bereiken en snelle reactie op al mij vragen. Ik zou dit kantoor aan iedereen aanbevelen!

Y. Verburg

Prima Adviseur!

Zeer prettig benaderd door de hypotheekadviseur. Kundig en begrijpelijk advies voor iemand die zijn eerste huis koopt. Er werd uitgebreid de tijd genomen en het was mogelijk om hem op elk moment van de dag te benaderen met vragen. Contact verliep soepel en Estateplan kon prima passende en gunstige hypotheekoffertes leveren, o.a. voor starters. Moest wel een week verlening worden aangevraagd voor ontbindende voorwaarden, omdat bepaalde documenten niet helemaal correct waren. Dit had iets eerder gecommuniceerd mogen worden. Is nadien correct afgehandeld en de hypotheek voor ons (droom) huis inmiddels afgegeven. Prima hypotheekadviseur!!

Sebastiaan

Kortom een aanrader!

We hadden snel onze woning verkocht en een bod gedaan op een nieuwe woning, dus we moesten snel schakelen. We konden heel snel op de avond, na werktijd, terecht. Fijne vent in de omgang, neemt echt de tijd voor je, denkt met je mee en is helemaal niet bezig met het laten tekenen van de opdrachtverstrekking (hier zijn vaak de gespreken bij andere adviseurs erg op ingericht). Hiernaast hebben we het contact als zeer plezierig ervaren. Verliep, naast de afspraken op kantoor, via de telefoon, whatsapp (zelf in de avond en in het weekend) en de mail. Beschikt over een ruime portefeuille aan geldgeldverstrekkers en is goed op de hoogte van de huidige en de te veranderen wet- en regelgeving op de woning- en hypotheekmarkt. Kortom een aanrader!

Derek

 

Complex verhaal!

Ik geef Estateplan de maximale score. Mijn situatie was erg complex, ik wilde een nieuwe hypotheek afsluiten, een hoge restschuld financieren met een bkr registratie, ik ben voor ik bij Estatelan terecht kwam, bij vijf andere adviseurs geweest. De vorige adviseurs liepen allemaal vast (en ik dus ook) vanwege mijn complexe situatie. De adviseur heeft het voor elkaar weten te krijgen dat ik ondanks een bkr codering en een hoge restschuld vanwege mijn vorige woning, toch een hypotheek kon krijgen. Dit is niet gelukt bij de SNS bank maar wel bij Nationale Nederlanden.

N. Tilborg

 

Dear Alex,

We want to thank you for your excellent service during our house buying journey.

You were very helpful and so kind throughout the whole process.

We wish you success.

All the best,

Türker & Aslıhan

 

“Goed, helder en snel advies!”

Prettige open communicatie, degelijk advies, geen push gedrag en snelle doorloop.

L. Peperkamp

Duidelijk uitgelegd!

EstatePlan zal ik met plezier aan iedereen aanbevelen. Alles wordt duidelijk uitgelegd en stap voor stap doorgenomen. Ook buiten openingstijden zijn ze bereid je te helpen. Als starter had ik een hoop vragen, er werd tijd genomen om alles helder te krijgen voor mij als koper. Van het uitzoeken welke hypotheek het beste bij mij paste tot het tekenen bij de notaris zijn zij er bij geweest en ook na de koop hebben zij mij met een aantal zaken geholpen, uitstekende service die je niet veel meer ziet!

Jagesar

Goed geregeld!

De adviseur geeft professioneel advies en probeert altijd met je mee te denken. Hij zoekt de beste mogelijkheden / prijzen voor je en legt alles goed uit. We zijn zeer tevreden met zijn service en zouden hem dan ook zeker aanraden bij kennissen / vrienden.

Angela en Christian

Goed geholpen en uitstekende service!

We zijn goed geholpen door EstatePlan. Je kon altijd bellen voor vragen. Zijn uitleg was helder en transparant wat wel fijn is bij het afsluiten van een hypotheek. We hebben nu een huis naar ons zin met een prima hypotheek die we makkelijk kunnen dragen. Daarbij heeft zijn advies een grote rol gespeeld. De advieskosten bedragen iets meer dan bij een bank maar daar krijg je veel voor terug. Zo vergelijkt hij meerdere aanbieders, doet hij graag wat extra voor je en er komen geen verborgen of onnodige kosten. Ook na het afsluiten van de hypotheek kan je altijd bij hem terecht voor vragen. Kortom, prima keus.

Peter Fremouw

Goede Uitleg, snel bereikbaar !

De adviseur kijkt samen met je wat het beste qua budget bij je past. Hij geeft gelijk aan wat je aan advies kosten kwijt bent dus geen spreekwoordelijke addertjes onder het gras. Alle vragen die je hebt worden beantwoord, aarzel dus niet om wat te vragen! De adviseur is snel bereikbaar dat vonden wij super! Wij hebben met hem meerdere malen in de avond afgesproken omdat wij dit het beste konden combineren met hem dit was geen probleem. Het hele proces van begin tot het eind zijn zeer goed verlopen. Ik zou de adviseur aanraden als hypotheekadviseur.

Jason Wasker

Effectiviteit EstatePlan!

Estateplan heeft me geadviseerd en geholpen een aflopende koopsompolis effectief te maken.

Dat blijkt toch lastiger te zijn en de bank die de oude tussenpersoon was had, zo bleek zijn eigen belangen in de uitkomst.

Op enig moment zat er een tijd tussen  de afloop en de uitkering. Het uit te keren bedrag was echter niet toegenomen.

Een opmerking van mij aan EstatePlan, wat is dat vreemd 0% rente, resulteerde zonder dat ik er expliciet om gevraagd had in een brief naar de koosompolisuitkeerder en dat resulteerde  alsnog in een uitkering van de rente!

Kortom, wat een klantgerichtheid en effectiviteit van EstatePlan

Maarten Oberman

 

Ervaring met Alex de Bakker van EstatePlan!

Beste Alex de Bakker,

Ik wil u via dit kaartje nogmaals laten weten dat ik er tevreden ben over de service en de hulp die ik gekregen heb tijdens het kopen van mijn huis.Zonder u was dit niet gelukt en dus heel erg bedankt!! Ook een bedankje aan Mandy Snoek voor alle tijd due u erin heeft gestoken, bedankt!

Met vriendelijke groet,

Lisanneke Boone

 

Hallo Alex,

Mijn ervaring met jou omschrijf ik als volgt:
Je bent een zakelijk ingesteld man die een zodanige empathie voor zijn klant heeft (perspectief van de ander goed kunnen inschatten en daarop inspelen) dat er al snel een goede sfeer en samenwerkingsband ontstaat. Mensen voelen dat meteen omdat ze het nodig hebben.
Ik voel me begrepen, je komt door je kennis en ervaring snel tot de kern van een vraagstuk. En je hebt een gestructureerde manier van uitzoeken, oplossen en adviseren. Dat spreekt me bijzonder in je aan, want ik ben zelf ook zo, dus herken ik de competentieset meteen.
Verder vind ik het belangrijk als ik vragen stel dat die worden opgepakt en dat het niet te lang duurt voordat ik een reactie krijg. Daar zie je nogal wat verschillen in de zakelijke dienstverlening. Grote bedrijven kunnen zich soms permitteren niet te reageren, jij realiseert je hoe belangrijk het is dat de klant het gevoel krijgt dat ie werkelijk geholpen wordt. Je beschikt verder over een zodanig professional netwerk dat je voor uiteenlopende soorten vragen wel iemand kent als je het zelf niet kan oplossen. Tenslotte vind ik je niet te duur, de prijs/prestatieverhouding is scherp en acceptabel.
Zegt het voort en ga zo door dus. Haha

Have a nice day en voor straks een fijn weekend,

Ton

 

Hypotheek en een scheiding goed geregeld!

Dank zij Alex de Bakker heb ik een hypotheek kunnen krijgen ik dacht dat lukt mij nooit ben alleen en heb 2 kinderen maar Alex heeft het toch geflikt bij een bank was het toch moeilijker geweest.

Alex neemt de tijd voor je, houd je op de hoogte en belt meteen als er iets is en het advies is duidelijk en eerlijk!

Hij zit aan het stuur en brengt je thuis!

Alex maak er maar iets van en nog bedankt voor de hypotheek!!

Groet,

Benito Bostelaar

 

Geen hypotheek door verkeerde BKR melding?

Wij zijn door drie banken afgewezen voor een hypotheek. Het werd niet duidelijk waarom dat was. Bij EstatePlan krijg ik het verhaal dat er wel mogelijkheden zijn. Alex de Bakker had namelijk ontdekt dat een melding bij BKR het probleem was. Onze BKR melding was van lang geleden en stond fout gemeld. Hij heeft toen een goed onderbouwd verhaal gemaakt waardoor er opeens wel mogelijkheden waren om een hypotheek af te sluiten. De hypotheek is nu geregeld dankzij Estateplan en wij zijn daar heel blij mee.

M.J. Hein

 

Opruimen levert €1.200 per jaar op

Ik had er eigenlijk geen zin in om financiële zaken te bespreken. Teveel gedoe, al die mappen en polissen. Uiteindelijk ben ik toch met mijn twee mappen naar EstatePlan gegaan. Alex de Bakker heeft toen voor mij een overzicht gemaakt dat ik direct kon begrijpen. Het resultaat was verbazingwekkend. Door eenvoudig al die polissen tegen het licht te houden bespaar ik nu € 1.200 per jaar voor de komende 20 jaar! Alles is nu perfect geregeld: Alex bedankt voor de hulp en ik vertel het zeker door.

 M. van Eijsden

 

Scheiden zonder hypotheekleed

Wij zijn door onze advocaat Martijn kalle doorverwezen naar Alex de Bakker van EstatePlan. Ik ben aan het scheiden en samen met mijn ex-partner diverse keren bij Alex op gesprek geweest. Hij heeft de zaken goed in beeld gebracht zodat wij een juiste keuze konden maken. Er is veel aandacht voor onze zaken en ook een goede oplossing. Alex is meelevend betreft onze situatie die niet gemakkelijk is. Hij heeft de regie en regelt voor ons het beste en ook de hypotheek heeft hij goed geregeld. Wij hebben een heel goed gevoel over het advies en de betrokkenheid.

 L. Hoek

 

In de steek gelaten door huisbankier

De ING waar wij al jaren klant zijn met onze hypotheek heeft ons niet verder geholpen met de hypotheek. Door de scheiding was er een moeilijke situatie ontstaan. ING had geen gevoel om ons te helpen. Alex de Bakker keek verder, heeft de zaken inzichtelijk gemaakt en vervolgens de hypotheek geregeld. Het was een moeilijk traject maar het is voor ons goed gekomen. Het huis is nu van mij en nieuwe partner en dat geeft rust. Wij kunnen nu verder met ons leven.

M. Van Leeuwen

 

Oprechte aandacht

“Mag ik je over een half uur terug terugbellen? Tot zo.” Een half uur later belt Alex de Bakker inderdaad terug. Daar word ik blij van. Eigenlijk raar dat het opvalt dat iemand terugbelt op een afgesproken tijd. Zo hoort het te zijn, maar waarom gebeurt dat dan nauwelijks nog binnen financiële/ dienstverlenende organisaties? Je moet er steeds zelf achter aan. En het is nou niet de leukste materie, laten we eerlijk zijn. Liever lees ik een boek of doe ik leuke dingen met mijn gezin. Bij Alex de Bakker worden financiële zaken leuker.

Zijn advies is anders dan bij de banken bijvoorbeeld. Hij ‘smeert’ niets aan. Het is een betrokken advies. Er is zorg aan besteed en het advies ademt zorg voor iemand anders’ portemonnee. Verder is zijn advisering geloofwaardig, begrijpelijk en uitgebreid. Net als zijn uitleg. Hij maakt tijd voor je en kijkt niet ondertussen op zijn horloge. Het zijn deze eigenschappen en zijn ‘afspraak is afspraak’-mentaliteit die ik enorm waardeer. Het zorgt er bij mij voor dat ik onze financiële zaken aan hem toevertrouw.

M. Walrave

 

Klantervaringen Advieskeuze:

https://www.advieskeuze.nl/hypotheekadvies/4331gh/estateplan?ps=DCQQHAIEAAAAJAQpiBjIsNImAAUA