Estateplan

Bel (0118) 640 915

Financieel plan

Financieel perspectief ontstaat door verschillende financiële zaken met elkaar in verband te brengen. Door deze transparantie en helderheid ziet u door de bomen het bos weer.

In dit proces stelt EstatePlan zich op als uw financiële coach. Wij nemen u namelijk serieus en gaan ervan uit dat u van heel veel zaken zelf al op de hoogte bent.

Financieel perspectief kent een aantal stappen:

  • Analyse: Inventarisatie huidige financiële situatie; waar staan we?
  • Doelstelling: wat wilt u bereiken en draagt de huidige situatie daaraan voldoende bij?
  • Planning: wat gaan we doen om te bereiken wat u wilt?

 

Analyse

EstatePlan start met het positief kritisch bekijken van al uw polissen, hypothe(e)k(en) en verzekeringen. Zijn ze nog wel van toepassing? Zijn er inmiddels betere producten? Bent u onder- of oververzekerd? Is de regeling nu nog wel zo goed als men vroeger beloofde? Zijn de rentetarieven inmiddels gewijzigd? Eet een polis zichzelf op? Van dit geheel wordt een helder verslag gemaakt wat EstatePlan samen met u doorspreekt.

 

Doelstelling

Daarna gaan we met u praten over de doelstellingen die u heeft. Bijvoorbeeld: eerder stoppen met werken, studie kinderen, verbouwingen, enzovoorts. De hamvraag is nu: past uw huidige financiële situatie bij uw doelen? EstatePlan houdt dit tegen het licht en komt dan met een duidelijk advies en nieuwe mogelijkheden.

 

Planning

Advies en mogelijkheden zijn slechts voorstellen. Nu wordt het tijd om het ook uit te voeren en te werken aan het realiseren van uw financiële doelen. Sommige zaken moeten direct geregeld worden, andere zaken pas de komende jaren. EstatePlan zet alle acties op een rijtje, zet zaken in gang of herinnert u er op het juiste moment aan welke actie u moet ondernemen.

 

Check-up

Onze klanten stellen een jaarlijkse check-up op prijs, gewoon om de vinger aan de pols te houden.