Estateplan

Bel (0118) 640 915

Hypotheken

door Alex de Bakker

Voordat je zoektocht naar een (nieuwe) woning begint, moet de eerste stap eigenlijk zijn je goed te laten voorlichten door een deskundig en onafhankelijk hypotheekadviseur. Aan de hand van een gratis oriënterende gesprek krijg je o.a. antwoord op de volgende vragen:

  • Kun je een hypotheek krijgen?
  • Kom je in aanmerking voor subsidiemogelijkheden zoals de starterslening?
  • Krijg je nationale hypotheek garantie (NHG)?
  • Wat is de maximaal mogelijke leensom?
  • Wat zijn de bijkomende kosten?
  • Wat zijn de bijbehorende maandlasten?
  • Welke hypotheekvormen zijn er?
  • Hoe lang moet ik de hypotheekrente vastzetten?
  • Wat sluit het beste aan bij onze wensen?

 

Wij vergelijken 40 geldverstrekkers

Wij zijn een  onafhankelijke hypotheekadviseur en dat houdt in dat wij kijken naar jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. Met keuze uit 40 geldverstrekkers is er altijd eentje die past bij jouw situatie.

 

Kortom, wil je de juiste weg bewandelen, dan bevelen we je ten zeerste aan met ons te komen praten, zodat je daarna kunt gaan zoeken naar huizen die binnen jouw budget vallen. Vraag nu een vrijblijvend gesprek met ons.

Je financiële mogelijkheden

De financiële mogelijkheden zijn afhankelijk van allerlei factoren. Elke situatie is weer anders en daarom maken wij graag kennis met die van jou. Plan dus een gratis kennismakingsgesprek in zodat wij jouw persoonlijk advies kunnen geven, dit vinden wij erg belangrijk. Tijdens dit gesprek wordt er een indicatie gegeven van wat jou specifieke mogelijkheden zijn en wordt er een schatting gemaakt van wat je eventueel kan gaan lenen. Ga je je eerste huis kopen? Dan kun je wellicht aanspraak maken op een starterslening.

Het biedingsproces bij het kopen van een woning is al een heel spannend proces, dus het is zaak om je hoofd koel te houden.

Starterslening

Als starter kun je in aanmerking komen voor een starterslening van de gemeente. Een mooie regeling met over de eerste drie jaar 0% rente en maximaal €300 per maand aan voordeel. Met deze lening plus een hypotheek komt jouw eerste eigen droomhuis binnen bereik. Samen kijken we wat de maandlasten zijn en of de starterslening en hypotheek haalbaar zijn. Zo weet je precies wat je te besteden hebt en maak je een goede start!

Huizenjacht

Na het gesprek weet jij in welk speelgebied je op huizenjacht kan gaan. In deze fase probeer je antwoorden te vinden op de vragen; ga ik voor nieuwbouw of bestaande bouw en schakel ik een aankoopmakelaar in of niet? Vervolgens kun je huizen gaan bezichtigen. Wij van EstatePlan gaan in de tussentijd alle hypotheek verstrekkers vergelijken zodat wij het beste aanbod bij jou neer kunnen leggen.

Bod uitbrengen

Het is tijd om te onderhandelen. Stel van tevoren vast wat je maximaal wilt gaan bieden. Houdt binnen dit bedrag ook rekening met eventuele verbouwingskosten. Verder raden wij je aan om de ontbindende voorwaarden niet te vergeten. Dit geeft jou het recht om van de koop af te zien als één van de vastgelegde redenen zich voordoet.

Vervolggesprek EstatePlan

Zijn de verkoper en jij het eens over de prijs, dan wordt het tijd om de hypotheek te regelen in een vervolggesprek. Tijdens dit gesprek laten wij jou de verschillende hypotheekmogelijkheden zien en zullen wij jou ook adviseren in je keuze.

Gratis advies gesprek

Plan jouw afspraak

Krijg direct inzicht in jouw situatie tijdens een gratis oriënterend gesprek.

Ik wil graag een gesprek

Geen verplichtingen, geheel vrijblijvend.

star star star star star
Snelle reactie, goed advies. Hypotheek werd snel geregeld.
account_circle
Annelies
star star star star star
Open, duidelijk en kundig. Denkt mee. Niet gebonden aan een geldverstrekker.
account_circle
Onno

Meer reviews op advieskeuze.nl