Estateplan

Bel (0118) 640 915

EstatePlan bestaat 10 jaar

Dit jaar gaat de kurk van de fles. We vieren ons 10-jarig jubileum. Trots bladeren we in onze agenda. Tijd om herinneringen op te halen.

 

Hoe het ooit begon…

 

Op het hoogtepunt van de kredietcrisis, najaar 2008, opent Alex de Bakker de deur van zijn gloednieuwe bureau EstatePlan. Computer, printer, koffieapparaat, alles werkt. Maar de telefoon blijft akelig stil… Waar blijven de klanten? De schrik slaat de startende ondernemer om het hart. Is dit een verkeerde gok? Is Zeeland nog niet klaar voor dit nieuwe concept? Onafhankelijk financieel coach, niemand heeft er nog van gehoord.  Toch weten klanten al snel de waarde in te schatten van een financieel coach die niet werkt op basis van provisie, maar die heldere, goed doortimmerde adviezen geeft.

 

Spin in het web

Alex de Bakker zet zichzelf in de markt als financieel coach voor particulieren. Als spin in het financiële web. Onafhankelijk, dus niet als verlengstuk van een bank of verzekeringsmaatschappij. Deze positie werkt altijd in het voordeel van de klant. Alex legt waar nodig contacten met notarissen, advocaten, hypotheekverstrekkers, verzekeringsmaatschappijen. Kortom, EstatePlan helpt financiële zaken op een rij te zetten. Zorgt en ontzorgt, geeft totaaladvies en -begeleiding bij het aanvragen van hypotheken, bij onderhandelingen, in het geval van overlijden of bewindvoering. Hier draait het niet slechts om het verkopen van een product. De financieel coach kijkt naar de samenhang van meerdere factoren.

 

Groei

Als de zaak lekker begint te draaien in 2011, verhuist EstatePlan naar de Dam. Een jaar later is er behoefte aan extra handen. Sindsdien draait Mandy Vorstenbosch mee in de klantondersteuning. In 2015 versterkt Patricia Heijt als hypotheekadviseur en al snel gevolgd door Kim Dekker als ondersteuner van het team.

In 10 jaar tijd is EstatePlan van eenmanszaak uitgegroeid tot een begrip in Zeeland.

 

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Of heeft u een specifieke vraag?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend eerste gesprek.

https://www.estateplan.nl/contact/